Comics-02

Een speciaal bericht

Joyce Kolkman

EEN SPECIAAL BERICHT

Wat een jaar! In november 2019 heb ik mijn ‘eigen’ zaak opgestart. Mede aangespoord door ‘oud klanten’ die graag weer met me samen wilden werken. Met veel enthousiasme ben ik dit avontuur aangegaan en mede dankzij jullie vertrouwen is het een mooi jaar geworden. Door de COVID-19 crisis hebben we moeten improviseren en bijstellen, maar we hebben goede resultaten geboekt. Deelnemers zijn opgeleid, getraind en geoefend. Zowel online als fysiek hebben activiteiten door kunnen gaan. En voor volgend jaar staat er al weer heel wat moois in de planning.

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen. Het was een intensief jaar waar ik het gevoel heb gehad van meerwaarde te zijn voor jullie organisatie, en dat is het doel van mijn bedrijf.

Ik wens jullie een ontspannen en gezellige feestdagen toe en een veilige jaarwisseling. 

Hartelijke groeten, Joyce Kolkman

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer
blogs ..

Een speciaal bericht

EEN SPECIAAL BERICHT Wat een jaar! In november 2019 heb ik mijn ‘eigen’ zaak opgestart. Mede aangespoord door ‘oud klanten’ die graag weer met me

Lees meer »

Gastcollege op Fontys Hogeschool

Afgelopen donderdag mocht ik samen met collega Anoush Garabed een gastcollege geven op de Fontys Hogeschool. We waren door Fontys uitgenodigd om over onze werkzaamheden in

Lees meer »